Samenwerkingsmogelijkheden

BE Adam is een jonge studievereniging voor de studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam. BE Adam heeft op het programma staan om veel activiteiten met bedrijven te organiseren, zoals:

• Gastcolleges
  • Netwerkbijeenkomsten
  • Lezingen

U kunt ons als bedrijf op veel verschillende manieren helpen door middel van sponsoring, of door samen met ons deze activiteiten op te zetten. Zo komt u in aanraking met gemotiveerde studenten van de HvA en de studenten worden enthousiast door uw bedrijf voor bijvoorbeeld stages, afstudeeropdrachten of wellicht een toekomstige baan.

Heeft u als bedrijf een connectie met de studie bedrijfseconomie en wilt u graag meer contact met studenten? Dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met studievereniging BE Adam: info@svbeadam.nl

Wilt u onze sponsorbrochure eerst bekijken? Klik dan op de link hieronder:

Sponsorbrochure s.v. BE Adam