Nieuws

 

Lieve Leden,

De eerste week van het nieuwe studiejaar is alweer voorbij. Tijd voor een feestje toch? Kom allemaal donderdag naar Fest om het nieuwe jaar te vieren samen met je klasgenoten!

Zijn de docenten al geïrriteerd omdat jij je boeken nog niet hebt? Hier kan je ze met 10% korting bestellen!

Wij hebben er in ieder geval super veel zin in om voor jullie weer spetterende activiteiten te organiseren! Houd de Facebook in de gaten. Zien we jullie dan?

Liefs,

Het bestuur
Tijn, Liselotte, Stan en Jeroen

 

After Intro Borrel

Het introweekend op Ameland was er natuurlijk weer één om nooit te vergeten, maar helaas is het serieuze leven ook weer begonnen.

Om je weer een beetje af te leiden en een beetje rust te geven, brengen wij je naar de perfecte plek hiervoor: Café Fest. Hier kan je onder het genot van een biertje (of wijntje of frisje) je eerste weken bespreken met je medestudenten.

Iedereen is welkom! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus neem vooral iemand mee! Vergeet je niet aan te melden voor het FB-event hier!

Skitrip 2019 – Oh Oh Tirol

Vorig jaar was de skitrip in Val Thorens een onwijs succes met circa 50 leden van de studieverenigingen van de faculteit Business en Economie (FBE).

Daarom moeten wij deze skitrip herhalen! Maar dit keer laten wij “les Alpes France” achterwegen en gaan wij naar.. JAWOHL.. TIROL.

Maak je klaar voor de enige echte “wiener schnitzels en après-ski”.

Bij deze willen wij jou (opnieuw) uitnodigen voor een onvergetelijke FBE Skireis! Houd hier het FB-event in de gaten voor meer informatie!

 

Vragen?

Mochten er nog vragen zijn na het lezen van deze mail, stuur dan gerust een bericht naar info@svbeadam.nl. Heel veel succes met jullie studie en we hopen jullie binnenkort te zien!

Agenda:

– 13 september
After Intro Borrel @ Fest