Commissies

We zoeken nog mensen voor de volgende commissies:

Activiteitencommissie
Het hele jaar door organiseren we leuke activiteiten voor onze leden. Vind jij het belangrijk dat tijdens een feestje iedereen het naar zijn zin heeft en niets te kort komt? Ben jij degene die zorgt dat de kamer versiert is en dat er genoeg hapjes en drankjes zijn? Meld je aan en help mee met het organiseren van leuke activiteiten!

Studiereiscommissie
Niet alleen in Nederland is er een bruisend bedrijfsleven, maar ook in het buitenland! Daarom gaan we een reis organiseren om een groot bedrijf te bezoeken. Natuurlijk zal dit weekend niet volledig bestaan uit het bezoeken van fantastisch mooie bedrijven, maar zullen we de stad ook goed soldaat maken! Hou jij van reizen en ben je een perfecte planner? Meld je aan en help mee met het organiseren van een super mooi weekend!

Eerstejaarsweekendcommissie
Aankomende september zullen er vele nieuwe bedrijfseconomen in spe de HvA betreden. We willen hen laten zien wie wij zijn en wat we doen. Maar wij willen ook dat ze elkaar ontmoeten en elkaar leren kennen. Ben jij geschikt om de eerstejaars kennis te laten maken met BE Adam door hen een onvergetelijk weekend te bezorgen?

Geïnteresseerd in een commissie?
Heb je interesse om je CV aan te vullen of ben je op zoek naar een plek waar jij je eigen creativiteit kan uiten? Stuur ons dan een mail met je motivatie naar: info@svbeadam.nl