Studievereniging BE Adam

Welkom op de website van s.v. BE Adam, de studievereniging van Bedrijfseconomie van de Hogeschool van Amsterdam. Op deze website vind je alle informatie rondom onze studievereniging. Ben je benieuwd naar onze activiteiten? Bekijk dan de agenda aan de rechterkant van de pagina!

Wij streven naar het verbeteren van het onderlinge contact tussen de studenten door middel van gezellige activiteiten, zoals borrels en een pooltoernooi. Daarnaast verbinden wij de studenten aan de opleiding Bedrijfseconomie en slaan een brug tussen onze studenten en het bedrijfsleven. Wij organiseren bedrijfsbezoeken, studiereizen, gastsprekers en studie gerelateerde excursies om de opleiding nét wat meer te geven.

Wil je graag meer informatie? Stuur ons dan een mail (info@svbeadam.nl) of loop eens langs onze bestuurskamer links van de roltrap op de Fraijlemaborg locatie van de HvA (lokaal 0.002).

LinkedIn workshop

Dinsdag  16 oktober hebben wij weer een workshop LindedIn samen met de studievereniging Nostro, georganiseerd door onze hoofdsponser ProFource.

Kijk hier voor meer informatie!

Skitrip 2019 – “Oh Oh Tirol” editie

Ook dit jaar gaan we weer gezellig op skitrip samen met de studieverenigingen faculteit Business en Economie. Dit jaar is het zelf onze eigen ‘Oh Oh Tirol!’

Kijk hier voor meer informatie!